Agenda

TEMPORADA 2020

1 d'agost a les 22h, cantada a Solivella

14 d'agost a les 19h30', cantada a Aretxabaleta (Guipúscoa) - SUSPÈS -

21 d'agost a les 22h, cantada a Sarral

22 d'agost a les 22h, cantada a Reus (Mas Iglesias) - SUSPÈS -

29 d'agost a les 22h, cantada a Barberà de la Conca - SUSPÈS -

5 de setembre a les 22h, cantada a Montblanc - SUSPÈS -


HISTÒRIC D'ACTUACIONS

Habana Vieja ha actuat des del seu inici a La Guàrdia dels Prats, Tudela (Navarra), Restaurant El Cortijo (Montblanc), Barberà de la Conca, Vimbodí i Poblet, Osca, Anglesola, Celler Mas Foraster (Montblanc), Restaurant L'arravaló (Blancafort), Ruinas de San Nicolás (Soria), l'Ermita dels Torrents de Vimbodí i Poblet, Montblanc, La Riba, Taverna La Bella Lola (Mont-ras), Prenafeta, La Figuera, La Pineda (Vilaseca), Montblanc, Lilla, Vallclara, La Habana (Cuba), Palacio de la Antigua Audiencia (Soria), Coma-ruga, Mont-ral, Vespella de Gaià, Solivella, La Riera de Gaià, Rocafort de Queralt, Vespella de Gaià i San Antonio de los Baños (Cuba), Restaurant La cuina de la Marga (San Salavdor - El Vendrell), Sarral.

També ha participat als mitjans Nova Conca, Tac12 Tv, delCamp.cat, La Xarxa de comunicació local, Ràdio Montblanc, Diari de Tarragona, Tv3, Ràdio Palafrugell, Ràdio l'Escala. i Ràdio Blanes. Des del febrer de 2017 crea Habana Vieja, havaneres a peu de muralla, un programa radiofònic setmanal amb l'habanera com a eix principal.

I ha donat suport a actes benèfics de La Conca amb els refugiats, La lliga contra el càncer, Riuada solidària i La Marató de Tv3.