Agenda

TEMPORADA 2021


23 de Juny a les 22h, cantada al Restaurant La Cuina de la Marga (El Vendrell)

13 de Juliol a les 21h30', cantada al Restaurant La Parra (Montblanc)

17 de Juliol a les 21h30', cantada a Reus (Mas Iglesias)

31 de Juliol a les 22h, cantada a Solivella

1 d'agost a les 19h, cantada a Prenafeta

6 d'agost a les 22h, cantada a Montbrió de la Marca

14 d'agost a les 13h, cantada a Aretxabaleta (País Basc)

28 d'agost a les 22h, cantada a Barberà de la Conca

4 de setembre a les 22h, cantada a MontblancHISTÒRIC D'ACTUACIONS


Habana Vieja ha actuat des del seu inici a La Guàrdia dels Prats, Tudela (Navarra), Restaurant El Cortijo (Montblanc), Barberà de la Conca, Vimbodí i Poblet, Osca, Anglesola, Celler Mas Foraster (Montblanc), Restaurant L'arravaló (Blancafort), Ruinas de San Nicolás (Soria), l'Ermita dels Torrents de Vimbodí i Poblet, Montblanc, La Riba, Taverna La Bella Lola (Mont-ras), Prenafeta, La Figuera, La Pineda (Vilaseca), Montblanc, Lilla, Vallclara, La Habana (Cuba), Palacio de la Antigua Audiencia (Soria), Coma-ruga, Mont-ral, Vespella de Gaià, Solivella, La Riera de Gaià, Rocafort de Queralt, Vespella de Gaià i San Antonio de los Baños (Cuba), Restaurant La cuina de la Marga (San Salavdor - El Vendrell), Sarral, El Vendrell (Sant Salvador).

També ha participat als mitjans Nova Conca, Tac12 Tv, delCamp.cat, La Xarxa de comunicació local, Ràdio Montblanc, Diari de Tarragona, Tv3, Ràdio Palafrugell, Ràdio l'Escala. i Ràdio Blanes. Des del febrer de 2017 crea Habana Vieja, havaneres a peu de muralla, un programa radiofònic setmanal amb l'habanera com a eix principal.

I ha donat suport a actes benèfics de La Conca amb els refugiats, La lliga contra el càncer, Riuada solidària i La Marató de Tv3.