Agenda

TEMPORADA 2020

13 de Juny a les 22h, cantada a SolivellaHISTÒRIC D'ACTUACIONS

Habana Vieja ha actuat des del seu inici a La Guàrdia dels Prats, Tudela (Navarra), Restaurant El Cortijo (Montblanc), Barberà de la Conca, Vimbodí i Poblet, Osca, Anglesola, Celler Mas Foraster (Montblanc), Restaurant L'arravaló (Blancafort), Ruinas de San Nicolás (Soria), l'Ermita dels Torrents de Vimbodí i Poblet, Montblanc, La Riba, Taverna La Bella Lola (Mont-ras), Prenafeta, La Figuera, La Pineda (Vilaseca), Montblanc, Lilla, Vallclara, La Habana (Cuba), Palacio de la Antigua Audiencia (Soria), Coma-ruga, Mont-ral, Vespella de Gaià, Solivella, La Riera de Gaià, Rocafort de Queralt, Vespella de Gaià i San Antonio de los Baños (Cuba).

També ha participat als mitjans Nova Conca, Tac12 Tv, delCamp.cat, La Xarxa de comunicació local, Ràdio Montblanc, Diari de Tarragona, Tv3, Ràdio Palafrugell, Ràdio l'Escala. i Ràdio Blanes. Des del febrer de 2017 crea Habana Vieja, havaneres a peu de muralla, un programa radiofònic setmanal amb l'habanera com a eix principal.

I ha donat suport a actes benèfics de La Conca amb els refugiats, La lliga contra el càncer, Riuada solidària i La Marató de Tv3.