Cuba

Del 5 al 13 de Novembre de 2017 viatgem a La Habana (Cuba) per participar en l'encuentro Conocer la Habanera. Vam tenir el plaer de participar en un important cicle de concerts amb l'havanera com a protagonista. Juntament amb els músics Indira Ferrer, Antoni Mas i Xavier Pardina vam presentar l'havanera tal com l'interpretem i entenem a Catalunya i vam compartir escenaris amb grans artistes cubans que alhora van fer el mateix amb tant estimat gènere musical des del punt de vista cubà. Entre els artistes cubans destaquem Barbara Llanes, Leo Montesinos, Orley Cruz, Emilia Morales, Rey Montesinos, Silvio Tarín, Lester Legón, Anicia Martínez, el grup Veus d'Ultramar...

Vam actuar a la Sociedad de Beneficiencia de Naturales de Catalunya, a l'aula magna de la Escuela Universitaria de San Gerónimo, a la Sala de los espejos del Museo de la Revolución i, fora de programa, a la Emabajada de España.

Us deixem material gràfic del nostre pas per Cuba:

Del 4 a l'11 de Novembre de 2019 tornem al Carib, novament a Cuba a participar al Festiva de Habaneras 2019, en el marc del 500 aniversari de la fundació de La Habana. Tenim l'oportunitat, novament de compartir escenari amb artistes cubans com Emilia Morales, Silvio Tarín, Rachel Valladares... com també amb artistes catalans: Indira Ferrer, Antoni Mas i el grup Pescadors de Riera.

Actuem al Museo Nacional de la Música de La Habana, on també presentem el nostre llibre Havaneres a Peu de Muralla, i al Teatro Colón durant la gala de cloenda del Festival.

A San Antonio de los Baños també tenim l'oportunitat de compartir concert amb els amics del grup de música tradicional cubana Yawar.